45 jaar ervaring in de bouw en onderhoud

Referenties

Hieronder referenties van klanten.


“Dit was mijn eerste ervaring met Kluswebsite. En gelijk goed. Perfect. Heel snel reacties na het plaatsen van mijn klus. De eerste was de beste. Dichtbij. De heer Koerting heeft mij bijzonder geholpen. Geweldige service. En een goed vakman. Het was een klein klusje. Dit heeft hij toch aangenomen. Glaslatjes vervangen in een klein raampje.”


“Heel betrouwbaar, vakkundig en nauwkeurig.”


“Geweldige vakman zeer tevreden over het werk een aanrader voor iedereen.”


“Recensie van Fam. Hoek;

Henk Koerting kwam geheel vrijblijvend even kijken om precies te bespreken wat onze opdracht inhield en hoe hij dit aan zou pakken. Zelf waren we druk aan het klussen en heeft hij direct geholpen met de problemen die we hadden met het aanleggen van nieuwe electriciteitskabels, de oplossing was daar! Verder maakte hij snel tijd om de klus uit te voeren. Binnen een paar dagen komt Henk om onze trap dicht te maken, om hier trapkast van te maken. De klus moet hij nog uitvoeren, maar tot nu toe zijn we zeer tevreden!”


“Recensie Yvette, Huissen;

Henk is een man met jaren ervaring, Geen klus is te gek en mocht hij zelf geen raad weten dan haalt hij er enkel deskundigen bij. Werkt netjes, secuur en niet geheel onbelangrijk betrouwbaar! Wat hij zegt doet ie! Alles in overleg en financiele zaken worden vooraf besproken.Geeft altijd een 2de oplossing. Voor zover bedankt Henk en tot komend voorjaar!”


“Recensie van Dhr. Schepers, Leusden;

Ik heb met meerdere aanbieders contact gehad. Uiteindelijk gaf Henk blijk van de meeste kennis en oplossend vermogen. Ook tijdens (en na)de klus zeer flexibel en meedenkend. Bij het verwijderen van vloer kwamen we er achter dat er veel meer aan de hand was. Gelukkig was Henk in staat mee te denken en met oplossingen voor de lange termijn te komen. Opdracht is in afgesproken tijd uitgevoerd inclusief alle extra problemen welke tijdens de klus naar voren kwamen. Uiteindelijk was de prijs veel minder als ik had verwacht gezien de uitvoerende werkzaamheden en de personele inzet. Mocht ik in de toekomst een vakman nodig hebben zal ik al eerst met Henk contact opnemen.”


“Recensie van Joris Hendriks: Werk is goed verricht, met extra services waardoor we efficiĆ«nt aan deze klus konden werken door zelf mee te helpen. Het was plezierig om met Henk samen te werken.”